23.07.2011

Dobbelt op på blog award!

Jeg har modtaget hele 2 blog awards!
Tusind tak til både Mette og Christina for awards'ene og de søde ord:o)


Reglerne er:

1. Man skal linke til den man har fået awarden af.

2. Man skal sende awarden videre til 5 bloggere der har færre end 100 faste læser.

3. Man skal svare på 5 spørgsmål:


1. Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg har i mange år haft en hjemmeside men kørte lidt sur i det. Min veninde Christina introducerede mig for blog-verdenen og jeg var hooked;o)Først var min blog tænkt som en lukket blog for familie og venner, men da de ikke helt kunne finde ud af det der log-in-sjov blev den offentlig.
Nu synes jeg det er sjovt at folk følger med, og jeg håber I der ude kan få lige så meget glæde af min blog som jeg får af jeres:o)

2. Hvilke blogs følger du?
Kreablogs, interiørblogs og modeblogs - både danske og udenlandske. Ligger vægt på gode billeder der kan fange min opmærksomhed og inspirere mig.
Gå en tur igennem min liste over blogs jeg følger - der er nogle rigtig gode imellem synes jeg.

3. Favoritfarver?
GRÅ - hvilket nok ikke kommer som nogen overraskelse for folk som kender mig;o)
Grå er en stærkt undervurderet farve! Den kan bare ALT:o)
Den skaber ro og den er god til at "runde af med" hvis man, som jeg, godt kan synes at sort/hvid kontrasten er for skarp. Den er flot til alle andre farver, både pangfarver og pasteller og er en sikker vinder både hvad angår tøj og boligindretning.
Thumps up for grå! :o)

4. Favoritfilm?
Hmmm....tror egentlig ikke jeg har en favoritfilm.
Har dog en svaghed for næsten alle film med Leonardo Dicaprio. MEN nu må I ikke misforstå mig! Jeg synes blot han er en helt afsindig dygtig skuespiller. Tror det var i "What's eating, Gilbert Grape" jeg fik øjnene op for ham - uha han spiller godt i den film!

5. Hvilke lande vil du besøge og hvorfor?
Åhhh....kan man godt bare svare jorden rundt? Jeg ELSKER at rejse! Nu er jeg heldig at have både familie og venner der igennem årene har bosat sig i andre lande, og det har givet anledning til nogle helt fantastiske og spændende rejser. Jeg synes det er enormt spændende og meget givende at se og lære om andre kulturer og ikke mindst at give dette videre til min datter, som allerede har lært meget fra sine rejser ud i verden.
Har endnu ikke været i USA hvilket jo er en kæmpe fejl, og så går vi og pusler lidt med tanken om road trip igennem Australien.


Jeg har været på en rejse rundt i blogland for at finde ud af hvem jeg skulle give faklen eller faklerne videre til.

Mit valg er indtil videre faldet på:

Ellens Album, fordi hendes scrapbog med fantastiske billeder af fantastiske ting, inspirere, imponerer og gør en glad:o)

Herligheder - prøv lige at tjek hendes liste over DIY'er! Der er altså nogle fine og sjove sager!

Tumlinger & Krudtugler, fordi jeg tager hatten af for folk der kan hækle så fine sager som hende:o) Hvorfor er det bare så svært at hækle!?!:o(

De sidste 2 awards må lige gives videre når, jeg helt sikkert snart falder over et par nye spændende blogs;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar