07.05.2011

Dagens aftensmad

Det er ved at være lidt siden jeg er kommet med en opskrift på bloggen - så her får I hjemmeopfundet opskrift på dagens aftensmad:

Grillet pangasius med persillie, mynte og fuldkornsspaghetti

Pangasiusfilet
2 gulerødder
1 stang bladselleri
Hvidløg
Persille
Mynte
Citronpeber
Olivenolie

Fuldkornsspaghetti
Persille
Hvidløg
Olivenolie
Revet parmasan

Skær gulerod og bladselleri i små tern. Lig dem i bunden af en foliepakke smurt med olie. Dup fisken tør med køkkenrulle. Lig fisken oven på grønsagsternene. Fordel hvidløg, hakket persille og hakket mynte over fisken. Dryp lidt olie over og drys med citronpeber.
Stil fisken i en lukket grill i ca. 20 min.
Den kogte spaghetti vendes med hakket persille, hvidløg og olie.
Anret fisken oven på spaghettien og drys med revet parmasan.




Desserten stod på hjemmelavet koldskål lige som jeg bedst kan lide den:o)

3/4 dl. rørsukker
1 past. æg
Vanillesukker efter smag
Citronsaft efter smag
1 ltr. kernemælk

Pisk sukker og vanillesukker med æg. Rør kernemælk i. Smag til med vanillesukker og citron. Stil på køl.